happilybenthe.nl
Sale
BMW kinderauto i8 wit 9200000075983488

BMW kinderauto i8 wit 9200000075983488

Model: 9200000075983488
Beschikbaarheid: Op voorraad
€165,98 €92,92
Aantal: + -
BMW kinderauto i8 wit
Deze BMW i8 kinderauto beschikt over 2 motoren een snelheid van max 5 km. De BMW auto voor kinderen kan door middel van een schakelpook te bedienen voor en achteruit rijden. Voorzien van voorverlichting en knipperende verlichting op de achterzijde. De BMW kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.
Dashboard van deze BMW kinderauto i8 wit
Nu uitgerust met een lederen zitting in het dasboard welke over de volgende opties beschikt; muziek radio de voor verlichting kan worden in of uitgeschakeld de snelheid voor het rijden met pedaal kan in hoge of lage snelheid worden gezet een digitale voltmeter een SD cart reader en een Mp3 aansluiting!!
Veligheid van deze BMW kinderauto i8 wit
Autovoorkinderen.nl verkoopt alleen auto's die aan de hedendaagse veiligheidseisen voldoen. Zo komt dit moedel ook met een gordel en de revolutionaire 'softstart' Dit bektekend dat het kind gemakkelijk de auto kan starten zonder dat het kind een 'schok' van de auto krijgt.
Extra sterke accu
Wij zien graag tevreden klanten daarom kiezen wij ervoor om onze elektrische kinderauto's standaard te leveren met een extra sterke accu die de kinderauto van meer kracht voorziet en langer meegaat. Wij kiezen ervoor om gebruik van deze accu's te maken uit ervaring veel aanbieders kiezen voor een goedkopere accu maar daardoor zult u deze sneller moeten vervangen!
Monteren van onze elektrische kinderauto's
Wanneer u een accu auto van ons ontvangt is deze kinderauto al voor ongeveer zeventig procent voorgemonteerd. U hoeft echt geen professional te zijn om de kinderauto af te monteren. Bij het pakket vindt u tevens een handleiding waardoor u in een paar simpele stappen de auto monteert. Denk hierbij aan het monteren van zaken zoals het stuur en de wielen u hoeft geen kabels te trekken of dergelijke kennis te hebben. U hoeft qua elektronica alleen de stekker in het contact te stoppen.Als u toch liever een volledig gemonteerde kinderauto wilt kunt u deze afhalen (meerprijs €20-) in ons magazijn als de elektrische kinderauto's eenmaal gemonteerd zijn kunnen ze niet meer per post verstuurd worden.
Rijden over een zachte ondergrond
Het rijden over een zachte ondergrond beperkt de snelheid van de elektrische kinderauto aanzienlijk. Het is dan ook aan te raden om met de accu auto's over een verharde ondergrond te rijden. Onze kinderauto's kunnen natuurlijk wel over gras rijden alleen gaat dit wat langzamer.