Dagelijks leven

A DAY AT THE HAGUE

november 6, 2015
1

Afgelopen woensdag, 4 november, ben ik samen met Lisa van lifeofawallflower.com naar Den Haag geweest. Het was eigenlijk de bedoeling dat we met veel kleding terug zouden komen, maar helaas. Dit is trouwens de eerste keer dat ik naar de Primark ben geweest en met lege handen de winkel uitliep…! Wij allebei eigenlijk. Wel heb ik wat beauty producten gekocht bij o.a. H&M en Lush. Verder laat ik met foto’s zien wat we die dag gedaan hebben:)

3 4 5 img_1236

En nu gaan we door naar mijn aankopen! In Den Haag heb je dus een H&M Beauty winkeltje, echt vet leuk! Een winkel met uiteraard beauty producten, maar ook lingerie. Hier heb ik een maskertje gekocht, die in een grappige verpakking zat. Er waren ontzettend veel kleurtjes, maar heb uiteindelijk de fel blauwe gekocht:)

6

Ook ben ik dus bij Lush geweest. Dit is niet de eerste keer dat ik er binnen ben geweest, maar wel de eerste keer dat ik wat heb gekocht! Ik vind het daar ook zo ontzettend duur… Maar goed, ik heb de Bubblegum Lipscrub en de Sex Bath Bomb gekocht!

7

Ik kan niet wachten om de producten te gaan gebruiken en JA, ik zal ze zeker gaan reviewen!

Liefs, Benthe

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply