Featured Lifestyle

BAGELS & BEANS UTRECHT

februari 8, 2016
gels2

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn ouders naar Utrecht geweest voor de open dag van Hogeschool Utrecht. Ik ben een kijkje gaan nemen bij mijn vervolgopleiding Journalistiek! Je bent altijd zo door een open dag heen, dus direct erna hebben we de auto gepakt om ergens te gaan lunchen. Eindstand kwamen we aan bij Bagels & Beans. Nu moet ik bekennen dat dit mijn eerste keer was, ja erg hè? In Breda zit er ook eentje en ik loop er heel vaak langs en dan denk ik ”Oh, ik moet daar echt nog een keertje heen!” Maar dan gebeurt er niks en dan blijf ik dat maar zeggen, haha.

gels

Het was een heel cute en klein ‘restaurantje’. Ik zei al tegen m’n moeder ”Eh mam, volgens mij zit het hier vol hoor!” En op dat moment zei het meisje achter de bar dat er achter nog meer plek was. Ik weet niet of dit in iedere Bagels & Beans’ zaak is, maar bij deze was het zo dat er kamers waren en daarin stonden allemaal bankjes en tafeltjes met stoeltjes, echt schattig! Uiteindelijk zijn we toch maar voorin gaan zitten, omdat het achterin zolonely was….

gels2

Maar goed, genoeg over Bagels & Beans zelf. Op naar het eten! Dit was ook de eerste keer in my life dat ik een Bagel heb gegeten. Shame on me! Ik bestelde een bruine bagel met geitenkaas, honing, walnoten & tijm. Als drankje nam ik een ijskoffie. Het was ontzettend lekker en alles was heel vers. Bagels & Beans is ontzettend aan te raden. (Eigenlijk zijn alle broodjes met geitenkaas, honing en walnoten aan te raden). Toch waren de broodjes best duur, aangezien ze ook wel klein waren. Het was ongeveer 6 euro per broodje.

Ben jij weleens bij Bagels & Beans geweest en wat was jouw ervaring?

Forever and always,

Benthe

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply