Fashion Lifestyle

ONMISBARE KLEDINGTIPS FOR TALL GIRLS

januari 11, 2016
darling

Lange meiden hebben al genoeg tall girl problems, maar de laatste tijd wordt het steeds makkelijker om kleding te vinden. Er komen steeds meer merken met langere kleding en er zijn zelfs aparte lijnen voor als je lang bent. Toch is kleding een grote uitdaging als je lange benen hebt, ik spreek uit ervaring! Vroeger was ik nog wel eens onzeker, omdat ik zo lang ben, maar nu heb ik daar eigenlijk helemaal geen last meer van. Ben jij onzeker hoe je om moet gaan met je lengte in combinatie met kleding? Lees dan snel verder, want dan lees je hoe je dit op kunt lossen!

Er zijn een aantal hacks om ervoor te zorgen dat iets te kleine kleding je niet raar staat of hoe je de juiste kleding kiest. De beste tip: love your length. Dit klinkt best makkelijk, maar in de realiteit is dit best lastig. Niet durven dragen wat jij mooi vindt, krom lopen om kleiner te lijken en proberen om kleinere kleding te kopen: dit zijn allemaal tekenen dat je jouw lengte niet fijn vindt. Loop rechtop. Dit straalt enorm veel zelfvertrouwen uit en dat valt meer op dan je lengte!

Shirtjes

Stel, je vindt een shirtje heel erg leuk, maar het is veel te kort. Combineer deze dan met een highwaisted jeans of rok. Als de lengte zich niet aan jou aanpast, pas jezelf dan gewoon aan de lengte aan. Maar, als een top echt niet goed zit, koop het dan ook niet.

Heb je een shirtje met korte mouwen, maar je wilt ‘m heel graag hebben? Korte mouwen vallen alleen op als je teveel van je pols laat zien. Dit kun je verhelpen door armbanden te dragen. Zo verberg je je pols en valt het ook niet op. Je kunt natuurlijk de mouwen ook nog eens omslaan, zodat het eruit ziet alsof het hoort.

Broeken

Het modebeeld is op momenteel our best friend. Enkelbroeken, 7/8-broeken en omgeslagen pijpen zijn perfect met bijvoorbeeld je Stan Smith’s. Door je broekspijpen op te rollen ziet het eruit alsof het de bedoeling is dat je broek korter is.

Hoe mooi een broek soms is, kies er nooit eentje die echt te klein is. Je zal je er nooit comfortabel in voelen en dit zien anderen ook.

Rokken

Kies voor een lange rok, maar trek ‘m hoger op. Door te spelen met de lengte en je taille kun je zien dat een rok, die bedoeld is voor je heupen, bij jou veel beter op je taille staat.

Hierdoor benadruk je ook meteen je middel, wat ervoor zorgt dat je lichaam meer vorm krijgt.

Heb jij als tall girl nog een tip?

Forever and always,

Benthe

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply