Dagelijks leven Featured Lifestyle Uncategorized

MIJN FAVORIETE NETFLIX SERIES

november 17, 2015
Gossip-Girl-Season-5-promo

Netflix is niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik. Ben. Zo. Verslaafd. In het begin keek ik eigenlijk nooit series op Netflix, maar op Popcorn Time. Puur omdat het geld kostte en we geen abonnement hadden thuis. Daar kwam eigenlijk snel verandering in toen mijn broertje en ik alles vertelde over Netflix en bam, daar was het dan. Ik vind het jammer dat er niet veel recente films op de Nederlandse versie van Netflix staan, maar gelukkig wel de series. Benieuwd naar wat mijn favoriete series zijn? Lees dan snel mee!

GOSSIP GIRL

screen-shot-2015-11-17-at-13-36-59

Ik had altijd veel van ‘de geweldige serie Gossip Girl’ gehoord, maar nooit eerder dan September was ik begonnen met het kijken van deze serie. Eigenlijk gelijk toen Netflix thuis werd aangeschaft ben ik ermee begonnen. Ik heb de boeken gelezen jáááren geleden. Ook heb ik andere boekenreeksen van de schrijfster Cecily Von Ziegesar gelezen en deze vond ook allemaal stuk voor stuk geweldig. Ik ben gewoon verliefd op New York. Voordat ik met deze serie begon, was ik ook al verliefd op New York, maar nu NOG meer. Het is gewoon een geweldige serie?!?!

Gossip Girl gaat over een aantal rijke tieners die wonen in de Upper East Side. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? Wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl?  Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die ertoe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af.

ONCE UPON A TIME

ONCE

Sprookjes. I love it. Ik mag dan misschien al 19 jaar zijn, maar ik ben altijd al fan geweest van sprookjes en dat gaat waarschijnlijk nooit meer over😉 Ik ben vorig jaar begonnen met deze serie en ik kijk ‘m nog steeds. Nu is seizoen 5 al bezig in Amerika en die volg ik dus ook lekker via een illegale site, aangezien die nog niet op Netflix te zien is.

Once Upon A Time gaat over een vervloekt stadje in Maine waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken.

ORANGE IS THE NEW BLACK

ORANGE

Ik ben vorig jaar ergens met OITNB begonnen. De serie was toen net begonnen en ik had al meerdere verhalen gehoord dat ie verrassend grappig en leuk was. Dus hup, ik kijken. En ja, hij was zeker verrassend grappig en leuk. Ik ben op het moment nu eigenlijk even gestopt met kijken. Puur omdat één aflevering al 1 uur duurt en ik vond het eigenlijk een beetje saai worden. Toch ga ik binnenkort maar weer kijken, omdat ik blijkbaar net ben gestopt voordat het weer leuk werd. Ondanks ik nu even een break van OITNB heb, kan ik deze serie echt aanraden. Hij is echt onwijs grappig.

Op het eerste gezicht ziet de blonde Piper Chapman er uit als een lieve, onschuldige meid van 32 jaar. Ze is verloofd met Larry en is bezig een eigen onderneming in ambachtelijke zeepproducten op te starten in New York. Diezelfde Piper Chapman moet echter voor vijftien maanden de cel in, voor een misdaad die ze tien jaar eerder heeft gepleegd. In de gevangenis krijgen we een totaal andere kant van Piper te zien.

NETFLIX SERIES DIE OP MIJN MUST WATCH LIST STAAN:

  • Teen Wolf
  • Orphan Black
  • Continuum

 

Wat zijn jouw favoriete Netflix Series?

Liefs,

Benthe

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply